Featured Slider

Dinner 5 Course at THIRTY8,Grand Hyatt Hotel Review

 

Assalammualaikum,

Last post 2020 masa trip ke Bandung, before covid happen.
Nampak sangat masa covid mmg duduk rumah je nothing to update haha
Plan konon setahun at least 2 kali travel terkubur.

Sempena masuk tahun 2022, mira cuba aktifkan semula blog ni. Siap beli domain baru- nurulamiragani.com

Bulan 6 2021 mira start join Great Eastern Takaful, dan pulun ye buat sales sbb nak cabar diri sendiri, every month ada cash rewards from our team, belum HQ lagi ni. Komisen lagi. Alhamdulilah sangat rezeki anak anak. Next nanti mira cerita more about INCOME in Great Eastern Takaful ok.

Posting kali ni nak review last time mira berpeluang untuk attend GNG Year End Dinner 2021 di THIRTY8, Grand Hyatt Hotel. Alhamdulilah sbb dapat jadi one of the Top Achievers bulan 11 dan 12.

Posing dulu hehehe


Ni menu yg boleh dipilih, wow sangat kan nama menu haha

Every one of us dapat frame ni :)


Course 1- Pan-seared Scallops
Scallop tu sedapp, tp mira tak suka combination bila termakan pumpkin seed


Course 2- Clam Chowder
Yang ni not bad juga, but clam dia tak banyak. Tapi rasa mmg umphh gitu


Course 3- Wagyu Beef Bolognese
Alhamdulilah sedapp yang ni. Habis semua ye pinggan licin. Merasa juga dpt makan wagyu beef


Course 4: Wok Fried Black Angus Beef Tenderloin
Daging masyaAllah lembut yela bahagian tenderloin kan. Rasa mmg sedap cuma kalau ada nasi lagi best combination #tekakmelayu hahaha


Course 5: Chocolate Mousse
Ni paling favouriteee, dessert dia sedap sangat! Perut penuh pon tetap habis!
There's always a room for a dessert right hahaha


Ok untuk semua mira bagi 4.5/5 bintang!
Sedap alhamdulilah, orang belanja pula tu kan.
Murah rezeki Nana sekeluarga belanja top achievers semua.

Next of course photoshoot session!


Here's my ootd :) theme glamz, kita bantai princess hahaha
Fefeeling muslimah barbie gituuu hahahaha
Grand Hyatt kan tengah famous dgn barbie theme sekarang.


With my Unit Manager, Farida dan Top Agent in our team, Ain dan Kak Nija. So nice dpt jumpa depan depan. selalu berwhatsapp je dan zoom je.


With everyone :)
Yang depan sekali (paling glamz baju dia) my Group manager, Nana
Thanks again Nana!


InsyaAllah next posting pasal makan lagi hahahaha
Dinner with our team #SAC pula 

Bandung Trip

Assalammualaikum.
Bandung trip ni last year bulan 11 2019 kami pergi tapi baru sekarang dapat kerajinan nak upload masuk blog hehe saja untuk kenangan anak dah besar nanti boleh tengok blog ummi hahaha

Jom layan gambar jelah haha



































Aidan First Toys



Aidan First Toys.
ummi beli teether ni di shopee.
dari oversea kemain lamanya baru nak sampai
harga dlm rm9 mcm tu.

padahal boleh je beli di kedai tapi tak pernah teringat
so beli online jelah

tengoklah muka aidan tu, gerammmm ummi grrrr





air liur meleleh je, haha gatal gusi kot
sekarang aidan dah 4 bulan lebih.
suka main air liur
meniarap pon dah lama sikit
kepala dah kuat sikit

semoga aidan membesar dengan sihat.
ummi ayah kakak dan abang sayang aidan


Cousin


Hana kawan gaduh dan kawan baik Yumna dan Aathif. Missing Laila here. Kalau tengah baik comel je semua. kalau gaduh aduhaiii. Kesian Hana kena gigit dengan Aathif sebab depa bergaduh rebut roti haha lepas kena brainwash dgn ayah, Aathif tertidur terus, sebelum tidur sempat lagi cakap