Cousin


Hana kawan gaduh dan kawan baik Yumna dan Aathif. Missing Laila here. Kalau tengah baik comel je semua. kalau gaduh aduhaiii. Kesian Hana kena gigit dengan Aathif sebab depa bergaduh rebut roti haha lepas kena brainwash dgn ayah, Aathif tertidur terus, sebelum tidur sempat lagi cakap 

Audelia Naturals



My happy baby Aidan. setiap kali sapu Audelia Tummy Oil macam ni la muka dia. muka lega kot sebab mmg angin keluar banyak plus yak dia pon extra banyak. tak rugi ummi beli kat awak Aidan.

Kuala Terengganu



Ada apa dengan Terengganu? hehe last weekend mira pergi kenduri kahwin abang kandung, kakak ipar orang terengganu. hehe syok pergi terengganu sebab dulu mira study kat uitm chendering dan uitm dungun. mengimbau kenangan la kononnya hehe