Audelia Naturals



My happy baby Aidan. setiap kali sapu Audelia Tummy Oil macam ni la muka dia. muka lega kot sebab mmg angin keluar banyak plus yak dia pon extra banyak. tak rugi ummi beli kat awak Aidan.

next time nak tambah beli Immunity, Bedtime dan Sniffles pulak ummi yang addicted bau dia ni hahaha

kenapa la sekejap je Aidan dah besar. sekarang dah 3 bulan. suka sangat senyum dan gelak terutama waktu bangun pagi hehe cuma Aidan belum pandai mengiring, tula debab sangat haha membesar dengan jayanya hihi


No comments